Leuk dat jullie onze website bezoeken. Ik ben kirby Jagersma de eigenaresse van viswinkel “de Viskoepel” in Borne. Wij hebben de viswinkel nieuw leven in geblazen. Na een grondige verbouwing hebben wij de deuren op 13 februari 2019 opnieuw geopend. Ik ben dit avontuur aangegaan samen met mijn collega Melanie en waar nodig hulp van familieleden. Wij zijn elke week van dinsdag tot en met zaterdags geopend.

Op mijn 15de werkte ik op zaterdagen en vakantieperiodes in een viswinkel in Enschede. Deze zelfde winkel mocht ik op mijn 23ste overnemen en zo is het ondernemerschap beginnen te groeien. De winkel in Enschede heb ik 3 jaar gehad. Door gezondheidsredenen kon ik de winkel niet meer aanhouden. In 2016 heb ik de winkel doorgeschoven naar een zus van mij.

Mijn gezondheidsproblemen zijn van de baan en het ondernemerschap zit nog in mijn bloed. Toen ik te horen kreeg dat “de viskoepel” in Borne er mee stopte, dacht ik direct dat dit een nieuwe kans voor mij kon zijn. Ik ben gaan kijken samen met mijn zus en het voelde direct goed.

Op 27 december 2018 heb ik de sleutels van het pand in ontvangst mogen nemen. Wij zijn direct druk aan het werk gegaan om de winkel een gezellig uitstraling te geven. De koepel is geschilderd, er is een nieuwe vloer ingekomen, wij hebben nieuw apparatuur aangeschaft en er is een heel nieuw interieur geplaatst zodat de klanten ook gezellig wat kunnen komen eten.

U kunt voor alles terecht bij “De Viskoepel”. Zo verkopen wij vers gebakken Kibbeling, gebakken Vis, Visfriet, Garnalen, Viskroketten , Garnalenkroketten, Patat enz.

Wij krijgen meerdere keren per week verse vis aangeleverd. Zo kunt u denken aan verse Zalm, kabeljauwfilet, Schol, Roodbaarsfilet. Enz. Mochten wij het niet op voorraad hebben is alles bij ons te bestellen. Graag 1 of 2 dagen voordat u het wilt gebruiken zodat wij de tijd hebben om het te bestellen bij onze leverancier.

Nu al niet meer te missen uit ons assortiment zijn de diverse vis-menu’s.
Een menu bestaat uit bijvoorbeeld; Kibbeling-patat-saus en rauwkost, een volwaardige maaltijd.

Graag tot ziens in onze vernieuwde viswinkel aan de Dorsmolen 7 in Borne!